Cautare

5611 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.79 secunde)
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Butonul 3 i s-a lipit de deget (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Butonul 3 i s-a lipit de deget. De acel deget cu care isi ameninta adversarii.
Intr-un spirit profund balcanic, orice piata a unui produs sau serviciu are pe langa ea si o piata neagra, nelegala. Acelasi lucru se intampla si pe piata creditelor si a imprumuturilor bancare. Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
O problema frecventa a utilizatorilor de telefoane Android este viata scurta a bateriei. Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
Sapte metode de ascultare a telefonului. ... Metodele folosite devin din ce in ce mai sofisticate, iar inchiderea telefonului sau scoaterea bateriei nu mai reprezinta o masura de siguranta in secretizare unei convorviri. Riscograma.ro a prezentat 7 metode de ascultare dar si de fentare a ascultarii convorbirilor telefonice.
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... - Functioneaza in modul portret cat si landscape, pentru a viziona videoclipuri, navigare pe net, mesaje, jocuri, fotografii, Facetime, Skype, etc.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Agentia de Securitate Americana (NSA) ne urmareste fiecare telefon? ... Fie ne sunt ascultate apelurile telefonice, fie aplicatiile pe care le descarcam gratuit ne fura datele persoanale si asa mai departe.
Utilizatorii Facebook vor trebui sa instaleze aplicatia Moments pentru a-si pastra fotografiile / mediafax.ro Utilizatorii au fost deja instiintati ca incepand cu data de 7 iulie, cei care nu folosesc noul software vor ramane fara fotografiile si clipurile video salvate in cloud, scrie Go4it.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Cateva personalitati din lumea academica si a afacerilor au lansat marti Registrul National al Aberatiilor, un catalog electronic in care oamenii care se lovesc, sunt afectati sau observa situatii aberante create de institutiile statului sunt incurajati sa-si inscrie experientele.
google-analytics.com